MERSİN / AYDINCIK - Atatürk İlkokulu

Kütüphane Haftası Kutlama Programımız

Mrt

21 - 26 Mart Orman Haftası münasebetiyle Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü Aydıncık İşletme şefimiz Veli DÖNMEZ ve Pembecik İşletme Şefimiz Fatma SAYIN DÖNMEZ değerli personellleri ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek orman yangınları, ormanlarımızın korunması için neler yapılacağı ile ilgili bilgilendirmeler yapıp; öğrencilerimize kuş kafesi hediye ettiler.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda program yapıldı

Ock

Bu tatil döneminin herkes için huzurlu ve keyifli geçmesini temenni ediyor; ikinci yarıyılın başlangıcını dört gözle bekliyoruz.

Ock

Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı kapsamında etkinliklerimiz devam ediyor.

Ock

Okulumuzda Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı ve Aşırı Tuz Tüketiminin Azaltılması Programı kapsamında Aydıncık Toplum Sağlığı Merkezi tarafından öğrencilerimize eğitim verildi.

Ara

Resmi adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kısaca Yerli Malı haftası ülkemizde her yıl 12-18 Araık tarihleri arasında kutlanmaktadır. Öğretmenlerimiz koordinatörlüğünde öğrencilere yerli malı kullanımının önemini anlatmak, bilinçli tüketici olma alışkanlığını kazandırmak adına yerli malı haftası coşkuyla kutlandı.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete irtihalinin 85. yılı Törenimiz

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

Ekm

Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz ve personellerimizin katılımı ile ilçemizin doğal güzelliklerinden biri olan Aynalıgöl Mağarasına gezi düzenledik.

Ekm

Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında okulumuzdaki bütün öğrenci ve personellerimizin katılımı ile yerel lezzetlerinden biri olan 'Batırık' yapıldı.

Ekm

Aydıncık Toplum Sağlığı Merkezi tarafından okulumuzda eğitim gören öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

Haz

4. sınıf ve anasınıfı öğrencilerimiz mezun oldular. Bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

e-Twinning "Kültürler Buluşuyor" Projemizin Yaygınlaştırılması amacıyla İlçe Sergisine katıldık

Haz

Ana sınıfı öğrencilerimiz kendi pizzalarını kendileri yapıp yediler