MERSİN / AYDINCIK - Atatürk İlkokulu

Haz

e-Twinning "Kültürler Buluşuyor" Projemizin Yaygınlaştırılması amacıyla İlçe Sergisine katıldık

Haz

Ana sınıfı öğrencilerimiz kendi pizzalarını kendileri yapıp yediler

Haz

5-9 Haziran Çevre Haftası kapsamında Aydıncık Büyük Alan Halk Plajı temizliği etkinliği düzenledik

Haz

İlçemi Tanıyorum Gezi Projesi ile okulumuzdaki bütün öğrenci ve personelin katılımı ile Aydıncık Tabiat Parkına gezi yaptık.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Zahide ŞAHİN ve okul müdürümüz Hasan TİPİ'nin de yer aldığı Kültürler Buluşuyor(Cultures Meet) e Twinning Projemiz ilimiz e Twinning proje örneklerinin yer aldığı e Twinning Dergisinde yayınlandı.

May

e Twinning Kültürler Buluşuyor Projesi Maket Yapımı Etkinliği kapsamında ilçemizde bulunan Dört Ayak ANıtının Maketini Yaptık.

1/A sınıfı öğrencilerimizin parmak boyama etkinliği

May

İlçemizde 29- 30 Nisan tarihlerinde diğer ilçelerinde katılımı ile gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasına katılan okulumuz öğrencilerinden Muhammed ŞİMŞEK kendi kategorisinde bütün maçlarını kazanarak birinci olmuş ve altın madalya kazanmıştır. 3. sınıf öğrencimiz Ali ARI kendi kategorisinde ikinciliği paylaşmıştır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programımız.

Nis

e-Twinning "Kültürler Buluşuyor" Projesi Etkinlikleri kapsamında projeye dahil olan öğrencilerimiz yöremize ait olan kilimlerin değişik motiflerle dokuma etkinliğini gerçekleştirdik.

Nis

İlçemiz ilkokullarının katılımı ile gerçekleştirilen erkekler arası futbol; kızlar arası yakan top turnuvasına katılım sağladık. Turnuvada okulumuzu temsil eden bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca Yakan Top turnuvasında bütün maçlarını kazanarak ilçe birincisi olan takımımızı da tebrik ederiz.

Mrt

Sınıf Öğretmenimiz Zahide ŞAHİN ve Okul Müdürümüz Hasan TİPİ'nin ortak olarak girdiği E-twinning promiz başlamıştır. 12 öğrenciyle girdiğimiz projemizde öğrencilerimiz farklı kültürleri tanıyacak; ülkemizin ve dünyanın farklı yerlerinden ortaklarla çalışılacaktır.

E-twinning projeleri Avrupa okulları arasında yapılan projelerdir. İnternet tabanlı projelerde öğrenciler çeşitli internet sitelerini, programları ve uygulamaları kullanarak faaliyetlerde bulunurlar. Projemiz süresince okulumuzdan bilgilendirme amaçlı yazılar, resimler, videolar paylaşacağız.

Hadi şimdi E-twinning tanıtım videomuzu izleyelim.

Ock

14-15 Ocak tarihlerinde Bozyazı Öğretmenevinde gerçekleşen "Bozyazı- Anamur- Aydıncık İlçe Birinciliği Satranç Turnuvası" nda ilçemizi temsil eden sporcular arasında, okulumuz öğrencilerinden Muhammed ŞİMŞEK 11 yaş genel kategoride 3. olarak bronz madalya kazanmıştır. Çocuklarla ilgili yapılan her türlü etkinliği destekleyen Aydıncık Kaymakamı sayın Muhammet KILÇASLAN' a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet AKYOL'a okulumuz ve öğrencimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz 2. sınıf öğrencilerimizle sınıf öğretmenimiz Ali ŞİMŞEK rehberliğinde ilçemiz limanına gezi düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuzun bahçesinde bulunan öğrencilerin kullandığı masa ve sıraları zımpara ile temizleyerek yenidek vernik uygulaması yaptık.